Usluga Konstruksion / Golem Durrës

 • Objektet 5-katshe ndodhen ne fshatin turistik te Golemit, afer kompleksit “Xixa”.

  Eshte nje kompleks turistik me infrastrukture moderne. Apartamentet dhe garsonieret kane nje siperfaqe mesatare prej 50m2, perfekte per nje ambjent pushimi.

  Ambjent i gjelberuar dhe infrastrukture perfekte e mjedisit e kombinuar me apartamentet komode te ndertuara nga kompania jone.

  Vetem 100m larg vijes bregdetare, objektet 5-katshe ne fshatin turistik te Golemit jane zgjidhja ideale per ju. Vete infrastruktura e tyre eshte e ndertuar ne menyre te tille qe perben nje bllok pallatesh te mbyllur, me sheshe pushimi, ambjente gjelberimi, ambjent mjaft i bollshem per femijet.

  Fshati turistik perbehet nga gjashte kulla 5-6 katshe, te vendosura ne nje harmoni perfekte me njera-tjetren, duke formuar keshtu nje bllok banesash me nje sistem dhe infrastrukture moderne.

  Sipermarrja eshte bere nga nje staf i kualifikuar duke garantuar keshtu ndertime te cilesise se larte ne baze te standardeve te tregut. Gjithashtu, ne afersi te objekteve do te gjeni komplekse, hotele, bar e restorante mjaft luksoze, te cilat do ju ofrojne momente fantastike gjate pushimeve tuaja.

 •