Xham dhe alumin / Xham Laminat

 • Xham Laminat

  Xhami i petezuar perbehet nga nje shtrese e forte mbrojtese polivinili butiral (PVB) e lidhur nepermjet dy paneleve xhamash nen efektin e nxehtesise dhe shtypjes.
  Ne momentin kur ngjiten me njeri-tjetrin, “sanduici” prej xhami sillet si nje njesi e vetme dhe ka tiparet e xhamit normal. i kalitur sa duhet, xhami i fuqizuar mes nxehtesise ose i temperuar, mund te prodhoje xhamin e petezuar.
  Xhami i petezuar mund te kriset pas goditjeve, por copezat e xhamit qendrojne pa u thyer dhe pa rene ne menyre te lire, te mbajtura nga shtresa mbrojtese, duke mos shkaktuar deme.


  Xhami i petezuar eshte i vetmi xham qe mund te ofroje rezistence, performance te larte dhe perfitim shume funksional dhe ne te njejten kohe te ruaje nje pamje estetike te xhamit. Xhami i petezuar siguron zgjidhje per shume probleme dizenjimi arkitekturor si dhe ofron nje mbrojtje te larte nga efektet shkaterrimtare si uragani, termeti dhe stuhite e bresherit.  
 • Si xhami i tejdukshem ashtu dhe ai i ngjyrosur jane te perdorshem.
  Xhami i petezuar shume perdorimsh eshte nje lloj perberje e xhamit te petezuar funksional i krijuar me nje teknologji dhe pajisje speciale duke petezuar tavolina kompjuterike, leter, mendafsh, rrobat, rrjete teli, etj.